TV-inspektion udført af autoriseret kloakmester​

​Har du problemer med din kloak? Så kontakt HG Entreprenør for at få udført en TV-inspektion af kloakken. Herved kan vi finde eventuelle skader og efterfølgende udbedre disse professionelt. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Tommerup og Assens, samt resten af Fyn, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Find og udbedr skaden hurtigt med en TV-inspektion

En TV-inspektion er navnet for den proces, hvor et lille kamera føres ned i kloakken, så det bliver muligt at se kloakken indefra. Det er en effektiv metode, som i langt de fleste tilfælde gør det nemt at finde ud af, hvor problematikken kommer fra.

Vi udfører professionel inspektion af din kloak til en fordelagtig pris. Vi udbedrer desuden altid gerne eventuelle skader efterfølgende, så din kloak igen kan fungere, som den skal.

Kontakt os for at høre meget mere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvilke opgaver vi kan varetage ved hjælp af TV-inspektion? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 2636 1294 eller på e-mail hgentreprenor@outlook.dk, så vender vi straks tilbage.​

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo