Kloakmester der udfører autoriseret kloakarbejde​

Har du problemer med kloakken, og leder du efter en autoriseret kloakmester, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det rette kloakfirma. Hos HG Entreprenør ApS har vi fem års erfaring inden for branchen, og vi udfører autoriseret kloakservice for både private og erhverv i Tommerup, Odense, Assens og på resten af Fyn.

Når du vælger at lade os stå for dit kloakarbejde, kan du nyde godt af at få udført kloakarbejde i høj kvalitet. Du er garanteret en omhyggelig kvalitetskontrol, hvis du vælger at lade vores kloakmester stå for din opgave. Det er din sikkerhed for, at din opgave bliver udført efter gældende lovgivning. Kontakt os endelig, hvis du står og skal bruge en dygtig kloakmand, der ved, hvad han laver.

Vi har fokus på høj kvalitet og god service

Vi er en virksomhed, hvor fokus på kvaliteten af vores arbejde er i højsædet, og derfor bruger vi kun godkendte produkter og materialer fra leverandører med mange års erfaring inden for faget. Dette er også med til at sikre den høje standard i vores virksomhed.

Hvilke former for kloakarbejde kan vi varetage?

Som autoriseret kloakmester kan vi varetage mange forskellige former for kloakarbejde. Vi tilbyder blandt andet følgende inden for kloak:

 • Tv-inspektion
 • Højvandslukke
 • Rottespærre
 • Nyetablering af kloak
 • Renovering af kloak
 • Kloakservice
 • Spildevandsløsninger i det åbne land
 • Minirensningsanlæg
 • Separering og nedsivning af regnvand (nedsivningsanlæg)
 • Omfangsdræn
 • Spuling af kloak og dræn

Har du en udfordring eller et problem med din kloak, der ikke umiddelbart er listet ovenfor, så hører vi meget gerne fra dig alligevel. Vi har prøvet det meste, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med lige netop den udfordring, som du står overfor.

Hvad koster en kloakmester?

Hvor meget det koster at få besøg af vores kloakmester varierer fra opgave til opgave. Vores priser afhænger selvfølgelig altid af, hvilket stykke arbejde vi bliver hyret ind til at udføre. Derfor har du også først mulighed for at få en endelig pris, når vi kender til omfanget af dit projekt.

Du kan dog roligt være sikker på, at du altid får udarbejdet et godt og helt uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på din opgave. Du kan samtidig også være sikker på, at du får dit arbejde udført af en autoriseret kloakmester, hvilket vi ved giver vores kunder den bedste sikkerhed og tryghed – det synes vi nemlig er vigtigt.

Kontakt vores kloakfirma og indhent et skræddersyet tilbud

Er du nysgerrig på at få svar på, hvor meget det vil koste at hyre vores kloakmester ind til det kloakarbejde, som du skal have udført? Så tøv ikke med at tage kontakt til vores firma for en uforpligtende snak omkring dit projekt. På baggrund heraf udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dig.

Kontakt os allerede i dag – så finder vi en god og fordelagtig løsning på dit projekt. Vi er eksperter inden for kloakarbejde, og vi dækker hele Fyn. Vi ser frem til at udføre kloakarbejde for dig.

​Mangeårig erfaring

Vores mangeårige erfaring sikrer dig et godt resultat ved kloakarbejde.

Eksperter i kloakarbejde

Vores speciale som entreprenørfirma er kloakarbejde for private og erhverv.

Hos os kan alle få et tilbud!

Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsdrivende, kan vi hjælpe.

​Vi kører på hele Fyn

Vi kører gerne langt for din opgave, og i visse tilfælde også uden for Fyn.

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Du hører fra os hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

HG Entreprenør ApS er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg.

Vi samarbejder DM&E.

Kontakt os

HG Entreprenør ApS

Birkevej 70, 5690 Tommerup

CVR: 35662979

​© 2020 HG Entreprenør ApS