Nedgravning af faskine til effektiv håndtering af vand

Har du problemer med vand på din ejendom?

Det er almindeligt at opleve problemer med vandophobning i både private haver og på virksomhedsarealer. Dette kan dog føre til skader på ejendomme og grønne områder, og det er derfor vigtigt med en effektiv løsning inden for håndtering af vand. Nedgravning af faskine er en af de mest effektive metoder til at håndtere overskydende regnvand på en miljøvenlig måde, og hos HG Entreprenør kan vi hjælpe dig med netop dette.

Vi kører ud til både private husejere og erhvervskunder, som ønsker hjælp til nedgravning af faskine. Det gør vi fra vores base i Tommerup, hvorfra vi gerne kører ud til kunder i Assens, Odense samt på resten af Fyn. Skal vi også komme forbi dig?

En faskine reducerer risiko for oversvømmelser og vandskader

Med etablering af faskine kan du forebygge både oversvømmelser og vandskader. En faskine fungerer ved, at vandet filtreres naturligt i jorden, hvilket reducerer risikoen for oversvømmelser og forbedrer vandbalancen i lokalområdet. En korrekt installeret faskine kan være løsningen, du har brug for, for at beskytte din ejendom mod vandskader og samtidig bidrage positivt til miljøet.

Hos HG Entreprenør har vi stor erfaring med nedgravning af faskiner, og vi kan derfor bidrage med en stor ekspertise på netop din opgave. Vi forstår vigtigheden af korrekt vandhåndtering, og vi rådgiver dig derfor gerne, så du kan være sikker på, at du får installeret en faskine, som passer til præcist din bolig. Med omfattende brancheerfaring, personlig service og en stærk forpligtelse til alle vores kunder kan du trygt overlade opgaven med nedgravning af faskine til os.

Kontakt os for at få et tilbud på nedgravning af faskine

Er du klar til at løse dine vandproblemer med en professionelt nedgravet faskine? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo