​Kloakrenovering til reparation og forebyggelse

Har du problemer med dit kloaksystem?

Oplever du ofte tilbagevendende problemer med dit kloaksystem, som for eksempel blokeringer eller lækager, der kan føre til større skader, lugtgener eller stoppede afløb? Så hjælper HG Entreprenør dig gerne med kloakrenovering. Med renovering af kloakken kan vi både reparere og udbedre beskadigede rør, mens vi også kan forebygge fremtidige udfordringer i dit kloaksystem.

Vi er et erfarent kloakfirma med stor ekspertise inden for kloakrenovering, og vi ved derfor præcis, hvordan vi skal identificere og løse dine kloakproblemer effektivt. Det kan vi blandt andet være behjælpelige med i Odense, Tommerup, Assens samt på resten af Fyn. Vi løser opgaver for både private og erhverv, og vi kan derfor også hjælpe dig med at renovere din kloak.

Professionel kloakrenovering tilpasset dine behov

Når det kommer til kloakrenovering, tilbyder vi ikke kun metoder, der løser dine nuværende problemer, men også forebyggelse af fremtidige udfordringer. Vi kan udføre forskellige opgaver inden for kloakrenovering, herunder opgravning af renovering af kloakrør, etablering af nye rør samt reetablering af belægninger efterfølgende.

Med et pålideligt kloaksystem kan du komme til at undgå udfordringer med lugtgener, tilstopninger, skadedyr og meget andet. Det er derfor fornuftigt at investere i rettidig kloakrenovering, da dette også kan være billigere end større reparationsarbejde og skadedyrsbekæmpelse, når skaden først er sket.

For at give dig den mest effektive løsning tilpasser vi vores arbejde med kloakrenovering til netop dine behov. Vi inspicerer derfor dit nuværende kloaksystem grundigt, så vi kan identificere de områder, der vil være mest gavnlige at renovere.

Kontakt os og lad os løse dine kloakproblemer

Er du klar til at få løst dine kloakproblemer? Så kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et sundere, sikrere og mere effektivt kloaksystem. Når vi ved, hvad vi skal hjælpe dig med i forbindelse med en kloakrenovering, så giver vi dig også gerne et tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo