​Etablering af markdræn for private og erhverv

Få ledt vand sikkert væk fra dine marker

Har du udfordringer med vand, der samler sig rundt omkring på din ejendom? Så kan et markdræn meget vel være løsningen på dine problemer. Hos HG Entreprenør kan vi hjælpe dig med etablering af markdræn, hvormed vi sikrer, at vandet ledes væk fra dine marker, hvilket kan forbedre jordens kvalitet og sikre dine afgrøders vækstvilkår.

Hvis du har et markområde, som du ønsker at sikre mod ophobning af regnvand, så er du altså kommet til de helt rette. Vi kan være behjælpelige med at etablere markdræn for private og erhverv overalt på Fyn, og hvis du eksempelvis har brug for vores hjælp i Odense, Tommerup eller Assens, så kommer vi gerne ud og klarer det for dig.

Vælg den rette partner til at installere dit markdræn

Det er et kompliceret arbejde at installere markdræn, og der er mange overvejelser, som skal gøres på forhånd. Du bør derfor altid opsøge professionel hjælp hos en autoriseret kloakmester til opgaven, og netop dette finder du her hos os.

Vores løsninger til markdræn sikrer effektiv håndtering af overfladevand, hvilket er essentielt for at beskytte din ejendom og mark mod skader. Vi fokuserer på at give dig en miljøvenlig løsning, der ikke alene sikrer optimal ydeevne fra dag ét, men også tager højde for fremtidige udfordringer.

Kontakt os og få en pris på den rette løsning

Søger du professionel rådgivning og etablering af markdræn? Så kontakt os allerede i dag og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe. Når vi kender til din konkrete opgave, giver vi dig også gerne en pris på arbejdet, så vi kan komme godt i gang med at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo