Vi tilbyder montering af rottespærre til en god pris

Ønsker du at få monteret en rottespærre? Hos HG Entreprenør tilbydes professionel rottespærre-montering hos både private kunder og erhvervskunder. Vi er en autoriseret kloakmester med mange års erfaring i branchen, og derfor kan du trygt samarbejde med os. Vi holder til på Fyn, hvor vi kører ud til alle vores kunder, som især kommer fra bl.a. Odense, Assens, Tommerup og omegn.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en effektiv løsning til at bekæmpe rotter i dit hjem eller i din kloak. Spærren monteres i rørene og sikrer, at rotterne kun kan løbe i én retning – væk fra dit hjem. Kunne du tænke dig at få monteret en rottespærre hos dig? Så kontakt os med det samme. Vi er eksperter på området, og vi sikrer dig den bedste løsning.

Autoriseret kloakmester varetager monteringen af din rottespærre

For at sikre en montering af rottespærre, der er så effektiv som mulig, er det vigtigt, at det er en autoriseret kloakmester, der foretager arbejdet. Vi står klar til at hjælpe med at løse opgaven for dig, og vi garanterer et veludført stykke arbejde til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du at modtage et godt tilbud på montering af rottespærre, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser eller den service, vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon 

2636 1294 eller på e-mail hgentreprenor@outlook.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

​Mangeårig erfaring

Vores mangeårige erfaring sikrer dig et godt resultat ved kloakarbejde.

Eksperter i kloakarbejde

Vores speciale som entreprenørfirma er kloakarbejde for private og erhverv.

Hos os kan alle få et tilbud!

Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsdrivende, kan vi hjælpe.

​Vi kører på hele Fyn

Vi kører gerne langt for din opgave, og i visse tilfælde også uden for Fyn.

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Du hører fra os hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

HG Entreprenør ApS er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg.

Vi samarbejder DM&E.

Kontakt os

HG Entreprenør ApS

Birkevej 70, 5690 Tommerup

CVR: 35662979

​© 2020 HG Entreprenør ApS