Vi tilbyder montering af rottespærre til en god pris

​Ønsker du at få monteret en rottespærre? Hos HG Entreprenør tilbydes professionel rottespærre-montering hos både private kunder og erhvervskunder. Vi er en autoriseret kloakmester med mange års erfaring i branchen, og derfor kan du trygt samarbejde med os. Vi holder til på Fyn, hvor vi kører ud til alle vores kunder, som især kommer fra bl.a. Odense, Assens, Tommerup og omegn.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en effektiv løsning til at bekæmpe rotter i dit hjem eller i din kloak. Spærren monteres i rørene og sikrer, at rotterne kun kan løbe i én retning – væk fra dit hjem. Kunne du tænke dig at få monteret en rottespærre hos dig? Så kontakt os med det samme. Vi er eksperter på området, og vi sikrer dig den bedste løsning.

Autoriseret kloakmester varetager monteringen af din rottespærre

For at sikre en montering af rottespærre, der er så effektiv som mulig, er det vigtigt, at det er en autoriseret kloakmester, der foretager arbejdet. Vi står klar til at hjælpe med at løse opgaven for dig, og vi garanterer et veludført stykke arbejde til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du at modtage et godt tilbud på montering af rottespærre, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser eller den service, vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon 2636 1294 eller på e-mail hgentreprenor@outlook.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Kontakt os og modtag et tilbud

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo