​Støbning af fundament

​Er du også en af dem, der gerne vil have støbt et fundament til din bolig, din tilbygning eller dur skur? entreprenør med en god portion erfaring i bagagen. Vores kunder henvender sig fra Odense, Tommerup, Assens og faktisk hele Fyn - så bor du her, kan vi hjælpe dig med støbning af beton.

Støbning af fundamenter til gulve og huse

Vi støber fundamenter til gulve og huse med beton. Vi vejleder dig og sørger for, du får støbt det rette fundament til det gulv du ønsker. Den vejledning bygger vi på over 8 års erfaring i branchen, og vi ser frem til at dele ud af den til dig.

Hvad koster betonstøbning?

Priser på støbning af beton varierer efter, hvor stor en opgave, du ønsker udført. En endelig pris kan du først få, når vi kender omfanget på dit projekt. Kontakt os og fortæl os om dine ønsker, så ser vi, hvad vi kan gøre for dig. Derefter finder vi en rigtig god pris. Når vi har lagt en plan, sørger vi for alt, der omhandler din betonstøbning, og vi tilbyder tilmed fuld entreprise, så du ikke skal røre en finger.

Hør mere om støbning af fundament

Kontakt os i dag på telefon 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk og få et godt tilbud på støbning af fundament. Vi giver en uforpligtende snak om din kommende betonstøbning, når du henvender dig til os enten på telefon, mail eller via kontaktformularen på min hjemmeside.

Her er priserne altid fair og konkurrencedygtige. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo