Støbning af fundament udføres af erfaren entreprenør

Er du også en af dem, der gerne vil have støbt et fundament til din bolig, din tilbygning eller dur skur? HG Entreprenør ApS tilbyder støbning af fundamenter, sokler og gulve, så du også kan få det, du går og drømmer om. Vi laver både betonstøbning i forbindelse med nybygninger, tilbygninger samt ved renoveringer, så her får du en entreprenør med en god portion erfaring i bagagen.

Vores kunder henvender sig fra Odense, Tommerup, Assens og faktisk hele Fyn - så bor du her, kan vi hjælpe dig med støbning af beton.

Støbning af fundamenter til gulve og huse

Vi støber fundamenter til gulve og huse med beton. Vi vejleder dig og sørger for, du får støbt det rette fundament til det gulv du ønsker.

Den vejledning bygger vi på over 8 års erfaring i branchen, og vi ser frem til at dele ud af den til dig.

Hvad koster betonstøbning?

Priser på støbning af beton varierer efter, hvor stor en opgave, du ønsker udført. En endelig pris kan du først få, når vi kender omfanget på dit projekt.

Kontakt os og fortæl os om dine ønsker, så ser vi, hvad vi kan gøre for dig. Derefter finder vi en rigtig god pris. Når vi har lagt en plan, sørger vi for alt, der omhandler din betonstøbning, og vi tilbyder tilmed fuld entreprise, så du ikke skal røre en finger.

Hør mere om støbning af fundament

Kontakt os i dag på telefon 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk og få et godt tilbud på støbning af fundament. Vi giver en uforpligtende snak om din kommende betonstøbning, når du henvender dig til os enten på telefon, mail eller via kontaktformularen på min hjemmeside.

Her er priserne altid fair og konkurrencedygtige.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Mangeårig erfaring

Vores mangeårige erfaring sikrer dig et godt resultat ved kloakarbejde.

Eksperter i kloakarbejde

Vores speciale som entreprenørfirma er kloakarbejde for private og erhverv.

Hos os kan alle få et tilbud!

Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsdrivende, kan vi hjælpe.

​Vi kører på hele Fyn

Vi kører gerne langt for din opgave, og i visse tilfælde også uden for Fyn.

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Du hører fra os hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

HG Entreprenør ApS er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg.

Vi samarbejder DM&E.

Kontakt os

HG Entreprenør ApS

Birkevej 70, 5690 Tommerup

CVR: 35662979

​© 2020 HG Entreprenør ApS