Professionel støbning af betongulve​

Læg et solidt fundament med HG Entreprenør ApS

HG Entreprenør ApS er din pålidelige partner, når det kommer til støbning af betongulve. Vi leverer kvalitetsarbejde til både private boliger og erhvervsbygninger i Odense, Tommerup, Assens og resten af Fyn. Med over 8 års erfaring i branchen, sikrer vi, at dit projekt udføres med største omhu og professionalisme. Leder du efter en entreprenør, der kan hjælpe med støbning af betongulv? Så er du altså kommet til de helt rette. Vi tilpasser gerne en løsning ud fra netop dine behov, så du er sikret et tilfredsstillende resultat.

Støbning af betongulv med flotte og holdbare resultater

Støbning af betongulve kræver præcision og faglig ekspertise, hvilket vi hos HG Entreprenør ApS er stolte af at sige, vi besidder. Uanset omfanget af dit projekt, vejleder vi dig gennem hele processen, så du får et holdbart og flot resultat. Vores ansatte er specialiseret i både nye installationer og renoveringer, og vi anvender moderne teknikker og materialer for at sikre de bedste løsninger til vores kunder.

Med vores ekspertise inden for støbning af betongulve rådgiver vi dig også gerne om de mange muligheder, netop denne form for gulve tilbyder. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få en god snak om, hvad det præcist er, du ønsker i forhold til et kommende betongulv, og så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Kontakt os og få en konkurrencedygtig pris på et betongulv

Prisen på støbning af betongulve varierer afhængigt af projektets størrelse og specifikationer. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, der matcher dine behov og budget. Med HG Entreprenør får du ikke kun en konkurrencedygtig pris, men også en garanti for kvalitetsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo