Grødeskæring af vandløb for kommuner og lodsejere

Vi har mange års erfaring med vandløbspleje

Skal du have udført grødeskæring af vandløb? Så lad os ordne det for dig. Hos HG Entreprenør tilbyder vi vandløbspleje for kommuner, vandløbslaug og lodsejere. Vores mangeårige erfaring med vedligeholdelse af vandløb og søer sikrer et godt resultat. Vi holder til i Tommerup, men har også kunder i Odense, Assens og andre steder på Fyn.

Vi øger vandgennemstrømningen i vandløbet

Grødeskæring af vandløb foregår ved, at vi beskærer plantevæksten i vandløbet. Samtidig sker der en naturlig oprensning. Formålet er at reducere planternes strømningsmodstand med henblik på at øge vandgennemstrømningen og dermed at sænke vandstanden. Vi tilbyder også opgravning og oprensning af søer.

Grødeskæringen udføres med maskiner eller manuelt med le og buskrydder. Maskinerne kører på bioolie og biofedt. Arbejdet er som udgangspunkt ikke til gene for eventuelle boliger i området.

Vandløbsregulativet beskriver, hvordan og hvornår vandløbet skal renses. Ofte foretager man en mere skånsom oprensning end tidligere. Dermed kan man bevare levestederne for fisk og smådyr.

Få et tilbud på grødeskæring af vandløb

Kontakt os for at høre mere om grødeskæring af vandløb og søer og for at få vejledning om vandløbsregulativet. Vi tager gerne en snak om eventuelle ønsker og andre særlige forhold. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på opgaven.

​Mangeårig erfaring

Vores mangeårige erfaring sikrer dig et godt resultat ved kloakarbejde.

Eksperter i kloakarbejde

Vores speciale som entreprenørfirma er kloakarbejde for private og erhverv.

Hos os kan alle få et tilbud!

Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsdrivende, kan vi hjælpe.

​Vi kører på hele Fyn

Vi kører gerne langt for din opgave, og i visse tilfælde også uden for Fyn.

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Du hører fra os hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

HG Entreprenør ApS er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg.

Vi samarbejder DM&E.

Kontakt os

HG Entreprenør ApS

Birkevej 70, 5690 Tommerup

CVR: 35662979

​© 2020 HG Entreprenør ApS