​Grødeskæring af vandløb for kommuner og lodsejere

Vi har mange års erfaring med vandløbspleje

Skal du have udført grødeskæring eller oprensning af vandløb? Så lad os ordne det for dig. Hos HG Entreprenør tilbyder vi vandløbspleje for kommuner, vandløbslaug og lodsejere. Vores mangeårige erfaring med vedligeholdelse af vandløb og søer sikrer et godt resultat. Vi holder til i Tommerup, men har også kunder i Odense, Assens og andre steder på Fyn. Står du med brug for hjælp til vedligeholdelse, pleje eller restaurering af vandløb heromkring, kommer vi gerne ud og varetager opgaven for dig.

Vi øger vandgennemstrømningen med oprensning af vandløb

Grødeskæring af vandløb foregår ved, at vi beskærer plantevæksten i vandløbet. Samtidig sker der en naturlig oprensning af vandløbet. Formålet er at reducere planternes strømningsmodstand med henblik på at øge vandgennemstrømningen og dermed at sænke vandstanden. Vi tilbyder også opgravning og oprensning af søer.

Grødeskæringen udføres med maskiner eller manuelt med le og buskrydder. Maskinerne kører på bioolie og biofedt. Arbejdet med oprensning af vandløb er som udgangspunkt ikke til gene for eventuelle boliger i området.

Vandløbsregulativet beskriver, hvordan og hvornår vandløbet skal renses. Ofte foretager man en mere skånsom oprensning end tidligere. Dermed kan man bevare levestederne for fisk og smådyr.

Få et tilbud på grødeskæring af vandløb

Kontakt os for at høre mere om grødeskæring og oprensning af vandløb og søer og for at få vejledning om vandløbsregulativet. Vi tager gerne en snak om eventuelle ønsker og andre særlige forhold. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo