​Få en professionel entreprenør på dit byggeri

Kan du ikke overskue at skulle stå få dit byggeprojekt alene? HG Entreprenør ApS har stor erfaring med mange forskellige former for entreprenøropgaver, og den erfaring bliver glædeligt delt ud til forventningsfulde kunder, der ønsker hjælp til det næste byggeprojekt.

Bor du i Odense, Tommerup, Assens eller et andet sted på Fyn, og har du brug for en entreprenør? Tøv da ikke med at tage kontakt til os. Vi kan varetage dine projekter for dig, så du kan koncentrere dig om det, du har mest forstand på. Overlad entreprenørarbejdet til os.

Hvad kan et entreprenørfirma gøre for dig?

Et entreprenørfirma kan lette arbejdsprocessen for dig, når du står med et renoveringsprojekt i din bolig. Få blandt andet professionel hjælpe til:

  • ​Flisebelægning
  • ​Støbning af betongulve, sokler og fundamenter
  • ​Nedbrydning
  • ​Afrømning og planering af jord
  • ​Opbygning af sandpuder

​Skal din flisebelægning fornyes, eller skal der laves en tilbygning? HG Entreprenør ApS tilbyder mange forskellige løsninger. Vi samarbejder med andre lokale virksomheder, og derfor kan vi håndtere mange forskellige opgaver - store som små.

Har du brug for hjælp til en opgave, der ikke er listet ovenfor, skal du endelig kontakte os alligevel. Vi kan helt sikkert gøre noget for at hjælpe.

Hvad koster en entreprenør?

Priser på en entreprenør afhænger selvsagt af, hvor omfattende en opgave du ønsker hjælp til. Derfor kan du også først få en endelig pris, når du henvender dig med en præcis opgave. Ud fra dine informationer udarbejder vi i samarbejde et godt tilbud til dig. Her er priserne altid konkurrencedygtige, og du får tilmed entreprenørarbejde i høj kvalitet baseret på fem års erfaring i branchen.

Fortæl os om din opgave allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Kontakt os og modtag et tilbud

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo