​Autoriseret kloakmester og entreprenør

Vi beskæftiger os hovedsageligt, med kloak opgaver og anlægsopgaver. Inden for kloak er de primære arbejdsopgaver. Nye afløb samt renovering af gamle. Separering af regn og spildevand. kloakering i det åbneland, hvor vi har en bred vifte af løsninger. Anlægs arbejdet omfatter arbejdsopgaver som flisebelægning, støbning af sokler og gulve, afrømning og planering af jord og opbygning af diverse sandpuder.

Skal der etableres flisebelægning, eller søger du en autoriseret kloakmester?

HG Entreprenør ApS tilbyder mange forskellige løsninger. Vi samarbejder med andre lokale virksomheder, og derfor kan vi håndtere mange forskellige opgaver - store som små. Har du brug for hjælp til en opgave, der ikke er listet ovenfor, skal du endelig kontakte os alligevel. Vi kan helt sikkert gøre noget for at hjælpe.

​Priser på en entreprenør afhænger selvsagt af, hvor omfattende en opgave du ønsker hjælp til. Derfor kan du også først få en endelig pris, når du henvender dig med en præcis opgave. Ud fra dine informationer udarbejder vi i samarbejde et godt tilbud til dig. Her er priserne altid konkurrencedygtige, og du får tilmed entreprenørarbejde i høj kvalitet baseret på fem års erfaring i branchen.

Kontakt os og modtag et tilbud

​Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.​​

Få et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Entreprenørservice på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og for den rigtige opgave, kører vi gerne længere væk og hjælper dig.

Vi har den nødvendige erfaring

Gennem årene har vi hos HG Entreprenør ApS udført en lang række forskellige kloak- og enteprenøropgaver.

Medlem af DM&E

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af DM&E. En forening for professionelle kloakmestre.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave. Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2636 1294

Adresse:

Birkevej 70, 5690 Tommerup​

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: hgentreprenor@outlook.dk

Erfarent entreprenørfirma

HG Entreprenør ApS udfører opgaver inden for autoriseret kloakservice, rottespærre og diverse entreprenøropgaver bl.a. støbning af fundamenter. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne.

facebook-logo