Få en professionel entreprenør på dit byggeri

Kan du ikke overskue at skulle stå få dit byggeprojekt alene? HG Entreprenør ApS har stor erfaring med mange forskellige former for entreprenøropgaver, og den erfaring bliver glædeligt delt ud til forventningsfulde kunder, der ønsker hjælp til det næste byggeprojekt.

Bor du i Odense, Tommerup, Assens eller et andet sted på Fyn, og har du brug for en entreprenør? Tøv da ikke med at tage kontakt til os. Vi kan varetage dine projekter for dig, så du kan koncentrere dig om det, du har mest forstand på. Overlad entreprenørarbejdet til os.

Hvad kan et entreprenørfirma gøre for dig?

Et entreprenørfirma kan lette arbejdsprocessen for dig, når du står med et renoveringsprojekt i din bolig. Få blandt andet professionel hjælpe til:

  • ​Flisebelægning
  • ​Støbning af betongulve, sokler og fundamenter
  • ​Nedbrydning
  • ​Afrømning og planering af jord
  • ​Opbygning af sandpuder

Skal din flisebelægning fornyes, eller skal der laves en tilbygning? HG Entreprenør ApS tilbyder mange forskellige løsninger. Vi samarbejder med andre lokale virksomheder, og derfor kan vi håndtere mange forskellige opgaver - store som små.

Har du brug for hjælp til en opgave, der ikke er listet ovenfor, skal du endelig kontakte os alligevel. Vi kan helt sikkert gøre noget for at hjælpe.

Hvad koster en entreprenør?

Priser på en entreprenør afhænger selvsagt af, hvor omfattende en opgave du ønsker hjælp til. Derfor kan du også først få en endelig pris, når du henvender dig med en præcis opgave.

Ud fra dine informationer udarbejder vi i samarbejde et godt tilbud til dig. Her er priserne altid konkurrencedygtige, og du får tilmed entreprenørarbejde i høj kvalitet baseret på fem års erfaring i branchen.

Fortæl os om din opgave allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ønsker du en billig og dygtig entreprenør til dig næste byggeprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 2636 1294 eller e-mail hgentreprenor@outlook.dk - så tager vi en uforpligtende snak om din opgave.

Brug også gerne kontaktformularen på siden her, og få et gratis tilbud hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Mangeårig erfaring

Vores mangeårige erfaring sikrer dig et godt resultat ved kloakarbejde.

Eksperter i kloakarbejde

Vores speciale som entreprenørfirma er kloakarbejde for private og erhverv.

Hos os kan alle få et tilbud!

Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsdrivende, kan vi hjælpe.

​Vi kører på hele Fyn

Vi kører gerne langt for din opgave, og i visse tilfælde også uden for Fyn.

Få et uforpligtende tilbud fra
​vores kloakmester

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en kloakmester.

Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Giv os et kald eller send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel kloakservice her!

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Du hører fra os hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo

HG Entreprenør ApS er din garanti for professionel etablering af moderne kloakanlæg.

Vi samarbejder DM&E.

Kontakt os

HG Entreprenør ApS

Birkevej 70, 5690 Tommerup

CVR: 35662979

​© 2020 HG Entreprenør ApS